ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Blue Club: Επίσκεψη στην Olympic Sun

Η Πέμπτη έχει καθιερωθεί ως ημέρα επισκέψεων σε επιχειρήσεις που στηρίζουν την ΠΑΕ Χανιά μέσω του Blue Club, προσφέροντας προνόμια και εκπτώσεις μέσω της απόκτησης της κάρτας Blue Passion.

Το βράδυ της Πέμπτης (04/11) αντιπροσωπεία της ομάδας μας επισκέφτηκε την εταιρεία Olympic Sun του κ. Αλέξανδρου Περράκη, που ασχολείται με την κατασκευή συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας και στηρίζει την προσπάθεια της ΠΑΕ Χανιά, προσφέροντας έκπτωση 10% μέσω του Blue Club και την απόκτηση της κάρτας προνομίων Blue Passion.

Οι ποδοσφαιριστές Αλέξανδρος Μασούρας, Κωνσταντίνος Καλαϊτζάκης και ο γενικός διευθυντής Γιώργος Τουλουπάκης, συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνο μάρκετινγκ Αντώνη Ξεπαπαδάκη, έτυχαν θερμής υποδοχής από τον κ. Περράκη και δέχτηκαν τις ευχές για καλή πορεία στο πρωτάθλημα που ξεκινά

Η OLYMPIC SUN

Η OLYMPIC SUN είναι μια κατασκευαστική εταιρία που ασχολείται αποκλειστικά με την κατασκευή συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας και η οποία ιδρύθηκε το 1979. Η εταιρεία έχει δυναμική παρουσία εδώ και πολλές δεκαετίες, στοχεύοντας στη συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση των προϊόντων και παρεχόμενων υπηρεσιών.

Διεύθυνση: Λάμπρου Βρανά 2, Χανιά
Τηλ.: 2821063131, 6973327312
E-mail:olympicsun@hotmail.com
Site: http://olympicsun.gr/

Η ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ BLUE PASSION

Αποκτήστε την κάρτα προνομίων Blue Passion και κερδίστε προνόμια και εκπτώσεις στις επιχειρήσεις που στηρίζουν την ομάδα μας μέσω του ⇒Blue Club.

Η συγκεκριμένη κάρτα θα προσφέρει σε όλα τα μέλη του “Blue Club” της ομάδας ελκυστικά προνόμια, όπως:

√ Αποκλειστικές προσφορές στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας.
√ Στήριξη στο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης “Πάθος για Ζωή” με 1€ χορηγία της ομάδας για κάθε εγγραφή νέου μέλους.
√ Παροχές για το Παιδί στο Δίκτυο Ακαδημιών της ομάδας “Πάθος για το Αύριο”.
√ Εκπτώσεις από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων με το ειδικό σήμα “Blue Partner”.
√ Κάθε επιχειρηματίας της περιφερειακής ενότητας Χανίων ο οποίος επιθυμεί να μοιραστεί το ίδιο «Πάθος που Αξίζει» με την κορυφαία ομάδα των Χανιωτών δεν έχει παρά να γίνει δωρεάν “Blue Partner” της. Η ΠΑΕ Χανιά βρίσκεται στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου για την αναλυτική ενημέρωσή του σχετικά με τη διαδικασία προβολής της επιχείρησής του μέσα από το προωθητικό πρόγραμμα της νέας κάρτας “Blue Passion”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

24 Σεπ 2023

Θρίαμβος μέσα στη Νίκαια για τα Χανιά στην πρεμιέρα (0-3)

24 Σεπ 2023

Ανακοίνωση για τον αγώνα με Ιωνικό Νικαίας

23 Σεπ 2023

Λύση συμβολαίου με Δερμιτζάκη

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ