ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Blue Club: Επίσκεψη στην EARplus

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Χανιά επισκέφτηκε έναν από τους υποστηρικτές της ομάδας μας, την εταιρεία EARplus Ξεπαπαδάκης στο κέντρο των Χανίων (Σφακίων 10-12, Χανιά).

Οι ποδοσφαιριστές Φώτης Κουτζαβασίλης, Κώστας Παναγιωτούδης, Γιάννης Βάρκας και ο γενικός διευθυντής Γιώργος Τουλουπάκης, συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνο μάρκετινγκ Αντώνη Ξεπαπαδάκη, ξεναγήθηκαν στον χώρο από τον ιδιοκτήτη Δημήτρη Ξεπαπαδάκη και ενημερώθηκαν για τα ακουστικά βαρηκοΐας και για τον τρόπο κατασκευής τους, βλέποντας στην πράξη τη διαδικασία στο εργαστήριο της εταιρείας που υπάρχει στα Χανιά.

Ο κ. Ξεπαπαδάκης ευχήθηκε στην ομάδα μας τα καλύτερα για τη νέα αγωνιστική περίοδο και να πραγματοποιηθούν οι στόχοι της.

Οι δηλώσεις του:

Η EAR PLUS

Η EARplus ιδρύθηκε το 2011 από μία έμπειρη ομάδα επαγγελματιών του χώρου των ακουστικών, με σκοπό την καλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση του κόσμου. Ειδικοί από το χώρο της ακουολογίας και της τεχνικής υποστήριξης ένωσαν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία του πιο σύγχρονου δικτύου στο χώρο των ακουστικών στη χώρα μας.

Στην EARplus ο ειδικός ακοοπροθετιστής διαθέτει τις κατάλληλες γνώσεις, την εμπειρία, καθώς και τη συνεχή εκπαίδευση που απαιτείται για να μπορεί να βοηθήσει τον καθένα να αποκτήσει την ποιότητα επικοινωνίας που επιθυμεί.

Το πανελλαδικό δίκτυο των άρτια εξοπλισμένων καταστημάτων της εταιρείας εξασφαλίζει γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση σε ένα σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον με εύκολη πρόσβαση.

Το εργαστήριο της εταιρείας βρίσκεται στα Χανιά, στο κέντρο της πόλης (Σφακίων 10-12), ενώ καταστήματα υπάρχουν και σε Αθήνα (Αμπελόκηποι, Αγ. Παρασκευή, Νέο Φάληρο, Πανεπιστημίου), Θεσσαλονίκη, Αγρίνιο, Εδεσσα, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Θήβα, Μυτιλήνη, Κέρκυρα, Ναύπλιο και Καρδίτσα.

Η ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ BLUE PASSION

Αποκτήστε την κάρτα προνομίων Blue Passion και κερδίστε προνόμια και εκπτώσεις στις επιχειρήσεις που στηρίζουν την ομάδα μας μέσω του Blue Club.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

17 Ιούν 2024

Λύση συνεργασία με Γιάννη Ταουσιάνη

17 Ιούν 2024

Ανανέωση συνεργασίας με Αγγελο Κόλα

11 Ιούν 2024

Ανανέωση συνεργασίας με Ηλία Τσέλιο

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz