ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Blue Club: Επίσκεψη στα Οπτικά Λαζάκης

Μία ακόμη επιχείρηση που στηρίζει την προσπάθεια της ΠΑΕ Χανιά, μέσω του Blue Club, επισκέφτηκε αντιπροσωπεία της ομάδας μας.

Το βράδυ της Τρίτης (26/10) οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Βασίλης Βογιατζής και Δημήτρης Πατάπης, συνοδευόμενοι από τον γενικό διευθυντή Γιώργο Τουλουπάκη και τον υπεύθυνο μάρκετινγκ Αντώνη Ξεπαπαδάκη, βρέθηκαν στα “Οπτικά Λαζάκης” (Σφακίων 2), όπου ο ιδιοκτήτης Νίκος Λαζάκης τους… έβαλε τα γυαλιά! Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να προβάρουν γυαλιά ηλίου και να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις της μόδας στα οπτικά.

ΤΑ ΟΠΤΙΚΑ ΛΑΖΑΚΗΣ

Το κατάστημα οπτικών & γυαλιών ηλίου “Οπτικά Λαζάκης” βρίσκεται στο κέντρο των Χανίων (Σφακίων 2  – τηλ. 2821041981) και ιδιοκτήτης είναι ο κ. Νίκος Λαζάκης.

Η ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ BLUE PASSION

Αποκτήστε την κάρτα προνομίων Blue Passion και κερδίστε προνόμια και εκπτώσεις στις επιχειρήσεις που στηρίζουν την ομάδα μας μέσω του ⇒Blue Club.

Η συγκεκριμένη κάρτα θα προσφέρει σε όλα τα μέλη του “Blue Club” της ομάδας ελκυστικά προνόμια, όπως:

√ Αποκλειστικές προσφορές στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας.
√ Στήριξη στο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης “Πάθος για Ζωή” με 1€ χορηγία της ομάδας για κάθε εγγραφή νέου μέλους.
√ Παροχές για το Παιδί στο Δίκτυο Ακαδημιών της ομάδας “Πάθος για το Αύριο”.
√ Εκπτώσεις από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων με το ειδικό σήμα “Blue Partner”.
√ Κάθε επιχειρηματίας της περιφερειακής ενότητας Χανίων ο οποίος επιθυμεί να μοιραστεί το ίδιο «Πάθος που Αξίζει» με την κορυφαία ομάδα των Χανιωτών δεν έχει παρά να γίνει δωρεάν “Blue Partner” της. Η ΠΑΕ Χανιά βρίσκεται στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου για την αναλυτική ενημέρωσή του σχετικά με τη διαδικασία προβολής της επιχείρησής του μέσα από το προωθητικό πρόγραμμα της νέας κάρτας “Blue Passion”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

04 Δεκ 2021

Χανιά – Κηφισιά: Τα εισιτήρια του αγώνα

02 Δεκ 2021

Δηλώσεις για το παιχνίδι με την Κηφισιά

02 Δεκ 2021

Blue Club: Χορταστική… επίσκεψη στην “Ταβέρνα της Ηλέκτρας”

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ