ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Αποκατάσταση και σεμινάριο διαιτησίας

Την πρώτη τους προπόνηση μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού Β’ πραγματοποίησαν σήμερα, Δευτέρα 4 Μαρτίου, το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας στο αθλητικό κέντρο της Μοναχής Ελιάς

Όσοι αγωνίστηκαν στον χθεσινό αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ η προπόνηση για τους υπόλοιπους περιελάμβανε αγωνιστικά παιχνίδια μικρού χώρου.

Μέρος της προπόνησης ακολούθησαν οι Καλούδης Λεμονής και Σαλιμό Σιλά, ατομικό έκαναν οι Νεμάνια Νίκολιτς και Χρήστος Ελευθεριάδης, ενώ απουσίαζε ο Ιβάν Μιούλερ ο οποίος έχει προσβληθεί από ίωση.

Αύριο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έχουν ρεπό, ενώ επόμενη προπόνηση, με την οποία θα συνεχιστεί η προετοιμασία για τον αγώνα με την Ηλιούπολη, έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 6 Μαρτίου στη Μ.Ελιά.

Εν τω μεταξύ, σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και το τεχνικό επιτελείο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάριο διαιτησίας περί κανόνων παιχνιδιού, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Περιβολίων. Την ενημέρωση για τις μεταβολές και τροποποιήσεις στους κανονισμούς έκανε ο Προέδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Χανίων και εκπαιδευτής διαιτησίας,  Γιώργος Τριανταφύλλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20 Ιούλ 2024

Παίκτης της ομάδας μας ο Γιούρι Πούλμανς

19 Ιούλ 2024

Λήξη συνεργασίας με ακόμη πέντε ποδοσφαιριστές

15 Ιούλ 2024

Νέα μεταγραφή o Αλέξανδρος Σαφαρίκας

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz