ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός – Καλλιθέα: Η συνέντευξη Τύπου

Διαβάστε όσα ειπώθηκαν μετά το τέλος του αγώνα ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός – Καλλιθέα στη συνέντευξη Τύπου, στα Περιβόλια.

Η τοποθέτηση του προπονητή της ομάδας μας, Γιώργου Πετράκη, ήταν η εξής: «Για εμάς είναι μία σπουδαία νίκη απέναντι σε μία ομάδα που με βάση τη βαθμολογική της θέση και την εικόνα της γενικά νομίζω ότι θα μπορούσε να είχε περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Μία ομάδα που πραγματικά φάνηκε ότι είναι καλά δουλεμένη. Όμως στο σημερινό παιχνίδι η ομάδα μας έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση, όσον αφορά την πειθαρχεία στο τακτικό μας πλάνο, τη συγκέντρωσή μας, τα τρεξίματά μας και τη θέλησή μας, στοιχεία που εμείς θέλουμε να έχουμε σαν ομάδα και που έχουμε δείξει ότι μπορούμε να τα αποτυπώνουμε μέσα στο γήπεδο. Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο δεν θυμάμαι να απειληθήκαμε ιδιαίτερα, εκτός από μία φάση προς το τέλος του παιχνιδιού, αλλά κι εμείς δεν κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλά είχαμε τις περισσότερες προϋποθέσεις σε σχέση με άλλα παιχνίδια, άσχετα αν δεν έγιναν ευκαιρίες. Αυτό που μένει είναι ότι κλείνει ένας γύρος και έχουμε μια αρκετά καλή συγκομιδή. Αυτό μας γεμίζει με θάρρος για να προχωρήσουμε και στη συνέχεια. Οι παίκτες -δε θα σταματήσω να το λέω- που έχω στα χέρια μου είναι σπουδαίοι, έχουν πολύ ταλέντο, πολλή όρεξη για δουλειά και σίγουρα αυτό μπορεί και στη συνέχεια να τους κάνει να διακριθούν ακόμη περισσότερο στη συγκεκριμένη κατηγορία. Τους δίνω πολλά συγχαρητήρια και πλέον κοιτάμε τη συνέχεια, ώστε να μπορέσουμε -αφού ξεκινάει και ο δεύτερος γύρος- να είμαστε εξίσου ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κόσμο, που παρά τη δυσκολία της ημέρας και την ώρα, έδωσε το “παρών” και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ. Από τη δική μας πλευρά θα προσπαθούμε -και θα συνεχίσω να το λέω όσο κι αν φαίνεται πολύ θαρραλέο- να γεμίσουμε το γήπεδο, διότι αυτά τα παιδιά το αξίζουν και σίγουρα η βοήθεια του κόσμου από την κερκίδα θα μπορεί να τους δώσει περισσότερη ώθηση από εδώ και στο εξής».

Το πρώτο του γκολ σημείωσε ο Αρντίτ Τόλι, που στις δηλώσεις του ανέφερε τα εξής: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, παίξαμε πάρα πολύ καλά, αλλά και να ευχαριστήσω τον κόσμο γιατί στα περισσότερα παιχνίδια είναι δίπλα μας, είναι ο 12ος παίκτης μας και προσπαθεί να μας ενθαρρύνει όταν αγωνιζόμαστε. Είχαμε διαβάσει πάρα πολύ καλά την Καλλιθέα και τα δυνατά της σημεία και τα αδύνατά της, “χτυπήσαμε” πάνω εκεί που θέλαμε και καταφέραμε να βάλουμε δύο γκολ. Ξέρουμε ότι αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ επικίνδυνα, αλλά φανήκαμε πιστοί στον στόχο που μας είχε θέσει ο προπονητής και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Ο προπονητής της Καλλιθέας Γιώργος Κορακάκης δήλωσε τα εξής: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΑΟ Χανιά-Κισσαμικού για τη νίκη της. Με στενοχωρεί το αποτέλεσμα και περισσότερο το ότι η ομάδα μου δεν έδειξε τις πραγματικές της δυνατότητες. Ενώ δεν πιεστήκαμε πάρα πολύ από τον αντίπαλο δεχθήκαμε δύο γκολ, που θα τα χαρακτήριζα εύκολα, σε οργανωμένη άμυνα, κάτι που δεν επιτρέπεται για μία ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της. Όπως επίσης αρνητικό στοιχείο για την ομάδα μου ήταν το ότι ήμασταν πάρα πολύ κακοί στις προσωπικές μονομαχίες, κάτι που μετράει πάρα πολύ και σε αυτό το γήπεδο, αλλά και στον στόχο που έχουμε για την παραμονή. Οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά στο επόμενο παιχνίδι και να διορθώσουμε, πάνω απ’ όλα το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια από εδώ και πέρα, με μεγαλύτερη θέληση, πίστη και δύναμη και αν δείξουμε τις πραγματικές μας ικανότητες όπως στα προηγούμενα παιχνίδια πιστεύω ότι θα έχουμε καλύτερη συνέχεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

17 Ιούν 2024

Λύση συνεργασία με Γιάννη Ταουσιάνη

17 Ιούν 2024

Ανανέωση συνεργασίας με Αγγελο Κόλα

11 Ιούν 2024

Ανανέωση συνεργασίας με Ηλία Τσέλιο

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz