ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Αναβαθμίζεται το πρωτάθλημα Κ19 της SL2 – Ευκαιρία για τα νέα παιδιά!

Το πρωτάθλημα Νέων της κατηγορίας αλλάζει μορφή και δημιουργεί ευκαιρίες

 

Με πολύ μεγάλη ικανοποίηση υποδέχεται η ΠΑΕ Χανιά την απόφαση της Σούπερ Λιγκ 2 να προχωρήσει σε σημαντικές, ριζικές και απαραίτητες αλλαγές στο πρωτάθλημα Νέων της κατηγορίας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

Όπως έγινε γνωστό κατά τη Συνεδρίαση του Δ.Σ. της διοργανώτριας που έγινε την Τετάρτη (12/10), το πρωτάθλημα Νέων της Σούπερ Λιγκ 2, αλλάζει μορφή και αναβαθμίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό!

Σε αντίθεση με το αντίστοιχο πρωτάθλημα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου το οποίο αποδείχθηκε εξπρές με λίγους σε αριθμό αγώνες και μεγάλη καθυστέρηση στην έναρξη του, το νέο πρωτάθλημα θα περιλαμβάνει 28 παιχνίδια και αναμετρήσεις κάθε εβδομάδα.

Οι ομάδες Νέων θα ακολουθούν το πρόγραμμα της ΠΑΕ, ενώ η έναρξη του πρωταθλήματος θα γίνει ταυτόχρονα με τις επαγγελματικές ομάδες, ήτοι στις 6 Νοεμβρίου.

Η άκρως θετική αυτή εξέλιξη χαροποιεί ιδιαίτερα την ΠΑΕ Χανιά, η οποία δεν σταματάει ποτέ να επενδύει στους νέους ποδοσφαιριστές και στοχεύει πάντα στην ανάδειξη νέων γηγενών παικτών.

Πλέον, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ19 της ΠΑΕ Χανιά, μέσα από ένα τέτοιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα θα έχουν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να εξελιχθούν ποδοσφαιρικά και να δείξουν την αξία τους επιβεβαιώνοντας τις δυνατότητες τους, στις οποίες η ΠΑΕ Χανιά πιστεύει ακράδαντα και υποστηρίζει με όλες, τις δυνάμεις της.

Για την ΠΑΕ Χανιά αλλά και τους νεαρούς Χανιώτες ποδοσφαιριστές το νέο πρωτάθλημα Κ19 της SL2, αποτελεί μια πρόκληση και άπαντες πιστεύουμε η ομάδα που θα παρουσιαστεί στο πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστική και ικανή να ακολουθήσει τα χνάρια της αντίστοιχης της περασμένης σεζόν που έφτασε ένα βήμα από το Final-4 της διοργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

22 Μάι 2024

Με φιλικό ολοκληρώθηκε η σεζόν για την ομάδα «Elite» του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

12 Μάι 2024

Με νίκη ολοκλήρωσε τη χρονιά η Κ19

18 Απρ 2024

Δίκτυο Ακαδημιών: Συνεχίζονται οι προπονήσεις της ομάδας «Elite» υπό τις οδηγίες του Γ.Ταουσιάνη

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz