ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Ανανέωσαν οι αρχηγοί!

Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους αρχηγούς της ομάδας μας, Αλέξη Σελινιωτάκη και Γιώργο Λαζαρίδη.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕΛΙΝΙΩΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Το 2014 εντάχθηκε στον Κισσαμικό αποτελώντας βασικό στέλεχος της ομάδας (21 συμμ. – 1 γκολ) τη σεζόν της κατάκτησης του τίτλου στη Γ’ Εθνική και της ιστορικής ανόδου στη Football League. Στην επαγγελματική κατηγορία μέτρησε σε δύο σεζόν 52 συμμετοχές, ενώ είχε και 6 στο Κύπελλο Ελλάδας. Την περασμένη σεζόν με την ομάδα να συνεχίζει πλέον ως ΑΟΧ-Κισσαμικός αποτέλεσε ξανά βασικό στέλεχος με 26 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρωτάθλημα και 2 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας, ενώ συμπλήρωσε συνολικά 100 παιχνίδια στην καριέρα του στη Football League.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Οι δηλώσεις του έμπειρου μέσου για την ανανέωση της συνεργασίας με την ομάδα μας είναι οι εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που και την επόμενη χρονιά θα είμαι στον ΑΟΧ-Κισσαμικό. Μετά από την πολύ επιτυχημένη σεζόν που πέρασε νομίζω πως έχουνε μπει οι βάσεις ώστε η ομάδα να κάνει ακόμα καλύτερη πορεία φέτος. Εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να πετύχει η ομάδα τους στόχους που έχει θέσει».

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Τον Ιανουάριο του 2014 εντάχθηκε στον Κισσαμικό, μετρώντας 12 συμμετοχές σε μισή σεζόν στη Γ’ Εθνική. Την επόμενη χρονιά αποτέλεσε τον “φύλακα-άγγελο” της εστίας της ομάδας, συμβάλλοντας τα μέγιστα (23 συμμετοχές) στην ιστορική άνοδο στη Football League. Στην παραπάνω κατηγορία συνέχισε να αποτελεί βασικότατο στέλεχος μετρώντας σε δύο σεζόν 57 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 4 στο Κύπελλο Ελλάδας. Στον ΑΟΧ-Κισσαμικό την περασμένη ποδοσφαιρική χρονιά κατέγραψε 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο. “Μετράει” συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις 122 συμμετοχές με την ομάδα μας.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας για την ανανέωση της συνεργασίας με την ομάδα μας δήλωσε τα εξής: «Νιώθω χαρούμενος που θα συνεχίσω για ακόμη μία χρονιά στην ομάδα. Χρειάζεται σκληρή δουλειά απ’ όλους για να μπορέσουμε να δώσουμε συνέχεια στην επιτυχημένη πορεία της περασμένης σεζόν και να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα πράγματα φέτος. Στην προσπάθεια αυτή θέλουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

17 Ιούν 2024

Λύση συνεργασία με Γιάννη Ταουσιάνη

17 Ιούν 2024

Ανανέωση συνεργασίας με Αγγελο Κόλα

11 Ιούν 2024

Ανανέωση συνεργασίας με Ηλία Τσέλιο

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz