ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Χανιά για τον αγώνα με την Κηφισιά

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ συγχαίρει δημόσια τον κ. Τζοβάρα, καθώς και τους βοηθούς του, κκ. Βεργέτη και Κορώνα, για την πολύ καλή διαιτησία τους στο σημερινό αγώνα της ομάδας μας με την αντίστοιχη της ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ.

Με τέτοιες αντικειμενικές και δίκαιες διαιτησίες σε όλους τους αγώνες, το πρωτάθλημα της SL2 θα ήταν πολύ πιο αξιόπιστο, ανταγωνιστικό και συνεπώς περισσότερο ελκυστικό τόσο για τους φιλάθλους όσο και για τους χορηγούς.Φαίνεται, δυστυχώς, ότι μάλλον θα πρέπει είτε να ορίζονται συνέχεια έμπειροι κι αξιολογημένοι διαιτητές, όπως οι σημερινοί, είτε να παρακολουθεί δια ζώσης όσο δυνατόν περισσότερους αγώνες ο επικεφαλής της ΚΕΔ, κ. Bennett, όπως έκανε σήμερα, προκειμένου να έχουμε καλές και δίκαιες διαιτησίες. Και σε κάθε περίπτωση να είναι αυτός ο αποκλειστικός υπεύθυνος για τους ορισμούς των διαιτητών. Τον ευχαριστούμε για την παρουσία του στο σημερινό αγώνα και δηλώνουμε πως τον εμπιστευόμαστε, αυτόν προσωπικά, ότι θα κάνει τα δέοντα ώστε η ελληνική διαιτησία να σταθεί γενικά στο ύψος της, όπως σήμερα.

Ο σημερινός πολύ ωραίος κι αμφίρροπος αγώνας, απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος, αποτελεί μια τρανή απόδειξη ότι τα Χανιά αξίζουν κι έπρεπε να είναι ψηλότερα.

Θέλουμε, τέλος, να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας για τη θερμή συμπαράσταση τους. ΜΑΖΙ θα πάμε τα ΧΑΝΙΑ εκεί που όλοι ονειρευόμαστε!”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

15 Μάι 2024

Νίκη 6-2 επί της Ηλιούπολης και δεύτερη θέση

14 Μάι 2024

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία εν όψει Ηλιούπολης

13 Μάι 2024

Τακτική στην προπόνηση

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz