ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ για τη διαιτησία του αγώνα με την Ηλιούπολη

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ βρίσκεται στην πολύ δυσάρεστη θέση να εκφράσει την ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ της για τη διαιτησία του κου Ανδρικόπουλου στον χθεσινό αγώνα (11/12) με την Ηλιούπολη. Ο εν λόγω διαιτητής, με τις ξεκάθαρα λανθασμένες εις βάρος μας αποφάσεις του, παραλίγο να διαμορφώσει το αποτέλεσμα του αγώνα. Πιο συγκεκριμένα:

1. Στο 62o λεπτό ακύρωσε, ως επιθετικό φάουλ διαφορετικού παίκτη από τον σκόρερ για το οποίο καν δεν διαμαρτυρήθηκαν οι αντίπαλοι παίκτες, κανονικό γκολ της ομάδας μας.
2. Στο 61o λεπτό δεν καταλόγισε καταφανέστατο πέναλτι υπέρ της ομάδας μας, σε ξεκάθαρη και μάλιστα συνεχόμενη ανατροπή του ποδοσφαιριστή μας από αντίπαλο εντός της μεγάλης περιοχής.

Δε θα σταθούμε στο δεύτερο ακυρωθέν γκολ της ομάδας μας στο 67ο λεπτό που καταλογίστηκε ως οφσάιντ από τον βοηθό κο Τριαντάφυλλο (ο οποίος είχε άριστη οπτική γωνία και στη φάση του πέναλτι που δεν υποδείχτηκε), όχι επειδή ήταν σωστή η απόφαση αλλά επειδή το βίντεο δεν μας επιτρέπει να τεκμηριώσουμε τη θέση μας. Όπως δε θα σταθούμε ούτε στη φάση του 36ου λεπτό, όπου ο άλλος βοηθός κος Σπηλιώτης υπέδειξε ως οφσάιντ παίκτη μας που έφευγε μόνος του προς την αντίπαλη εστία ενώ καλυπτόταν περισσότερο από ένα μέτρο. Δε θα επικεντρωθούμε επίσης στην υπόδειξη στο 80o λεπτό κίτρινης κάρτας σε “μαρκάρισμα” ποδοσφαιριστή μας σε αντίπαλο που βρισκόταν σε απόσταση σχεδόν ενός μέτρου. Έχουμε φτάσει στο σημείο να μη δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σε τέτοιες, μη καθοριστικές για την έκβαση του αγώνα, λανθασμένες εις βάρος μας υποδείξεις.

Για του λόγου το αληθές, καθώς και για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του, δημοσιεύουμε βίντεο με όλες τις επίμαχες φάσεις του αγώνα.

 

 

Είναι ο 4ος(!!!) και μάλιστα συνεχόμενος(!!!) αγώνας όπου η ομάδα μας αδικείται από τις λανθασμένες αποφάσεις της διαιτησίας:

1. Με την Επισκοπή δεν καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ μας.
2. Με την Καλαμάτα επίσης δεν καταλογίστηκε ένα – τουλάχιστον – πέναλτι υπέρ μας.
3. Με τον Απόλλωνα όχι μόνο χάσαμε με ανύπαρκτο πέναλτι αλλά επιπλέον δεν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα παίκτης της αντίπαλης ομάδας.
4. Με την Ηλιούπολη ακυρώθηκαν 2 κανονικά γκολ της ομάδας μας και επίσης δεν καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ μας.

Είναι πολλά, συνεχόμενα και εξόφθαλμα τα λάθη εναντίον μας για να τα θεωρήσουμε απλή σύμπτωση. Προφανώς υπάρχει σοβαρό πρόβλημα το οποίο αναμένουμε να ερευνήσει και να διορθώσει άμεσα η ΚΕΔ και ο επικεφαλής της κος Μπένετ, στον οποίο εξακολουθούμε, όχι όμως για πολύ ακόμα αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση, να έχουμε εμπιστοσύνη και να τον θεωρούμε ικανό και δίκαιο επαγγελματία και άνθρωπο. Ελπίζουμε ότι, σε αντίθεση με την περίπτωση του κου Κουκούλα που απαλλάχθηκε πλήρως για την “εξαιρετική” διαιτησία του στον αγώνα μας με τον Απόλλωνα, η ΚΕΔ αυτή τη φορά, αφού εξετάσει το βίντεο του αγώνα, θα τιμωρήσει τον κο Ανδρικόπουλο, αν όχι και τους βοηθούς του, για την πολύ κακή χθεσινή διαιτησία του.

Αναμένουμε ακόμα την απάντηση του κου Μπένετ στο αίτημα μας για άμεση συνάντηση μαζί του. Αναμένουμε επίσης από τον κο Μάνταλο, ως εξέχον μέλος και υπεύθυνος εκπαίδευσης της ΚΕΔ, να εκπαιδεύσει καλύτερα τους διαιτητές, ώστε να μην κάνουν τόσο σοβαρά λάθη και κατά συνέπεια να διαμορφώνουν τα αποτελέσματα των αγώνων.

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΕΧΤΕΙ τα πολλά και διαδοχικά διαιτητικά λάθη εις βάρος της, καθώς και τα συνεχόμενα λάθη υπέρ συγκεκριμένων αντιπάλων της. Δε ζητάμε τίποτα περισσότερο, αλλά ούτε λιγότερο, από την ισονομία και δικαιοσύνη για όλες τις ομάδες. Υπενθυμίζουμε ότι εκδώσαμε συγχαρητήρια ανακοίνωση για τη διαιτησία μετά τη δίκαιη ήττα μας στον αγώνα με την Παναχαϊκή. Θα διεκδικήσουμε, με κάθε νόμιμο μέσο, ανεξαρτήτως κόστους και προς πάσα κατεύθυνση, μέχρι εσχάτων, το δίκιο μας. Στην προσπάθεια μας για ένα δίκαιο και καθαρό πρωτάθλημα, δεν είμαστε μόνοι. Υπάρχουν κι άλλες, πολλές και ισχυρές, υγιείς δυνάμεις στο χώρο της SL2 και γενικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τις οποίες θα καταβάλουμε από κοινού τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια προκειμένου το ήδη ταλαιπωρημένο κι υποβαθμισμένο πρωτάθλημα της SL2 να ανακτήσει τη χαμένη αίγλη κι αξιοπιστία του. Το αμέσως προσεχές διάστημα η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ θα λάβει διάφορες πρωτοβουλίες προς αυτήν την κατεύθυνση…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20 Ιούλ 2024

Παίκτης της ομάδας μας ο Γιούρι Πούλμανς

19 Ιούλ 2024

Λήξη συνεργασίας με ακόμη πέντε ποδοσφαιριστές

15 Ιούλ 2024

Νέα μεταγραφή o Αλέξανδρος Σαφαρίκας

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz