ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Ανακοίνωση συνεργασίας με Τicketmaster

H ​ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την Ticketmaster

 

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ, στο πλαίσιο της αναβάθμισής της σε όλους τους τομείς, προσφέρει από φέτος την επιπλέον δυνατότητα στους φιλάθλους της να προμηθεύονται διαδικτυακά τα εισιτήρια διαρκείας και των μεμονωμένων αγώνων, κάνοντας χρήση όλων των λειτουργιών που προσφέρει η πλατφόρμα της Ticketmaster (www.ticketmaster.gr).

 

Με αυτόν τον τρόπο οι φίλαθλοι μας θα έχουν τη δυνατότητα αγοράς και χρήσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου, το οποίο θα μπορούν είτε να εκτυπώσουν είτε να αποθηκεύσουν στο κινητό τους. Οι φίλαθλοι μας θα μπορούν επίσης να επιλέξουν συγκεκριμένη θέση στο γήπεδο και να είναι σίγουροι για την ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών τους. Στην ομάδα μας θα προσφέρεται επίσης η υπηρεσία access control για την ασφαλέστερη είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.

 

Η Ticketmaster ειδικεύεται στο χώρο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και του ελέγχου πρόσβασης. Είναι η κορυφαία εταιρεία του συγκεκριμένου χώρου παγκοσμίως, όπως μαρτυρούν οι πωλήσεις περισσότερων των 800 εκατομμυρίων εισιτηρίων ετησίως σε 35 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Το πελατολόγιο της στην Ελλάδα περιλαμβάνει συνεργάτες τόσο από τον αθλητικό όσο και από τον καλλιτεχνικό χώρο. Στον αθλητικό χώρο συνεργάζεται, μεταξύ άλλων, με τις ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Στο εξωτερικό είναι ο επίσημος πωλητής εισιτηρίων μεγάλων ομάδων όπως, για παράδειγμα, η Άρσεναλ και η Τότεναμ καθώς και όλες οι ομάδες του NBA.

 

Ο Αντώνης Ροκάκης, Πρόεδρος της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ, δήλωσε:

«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ χαράζει φέτος μια νέα πορεία, με βλέμμα στο μέλλον και με βασική μέριμνα τον Χανιώτη φίλαθλο. Ένας από τους στόχους μας είναι να προσφέρουμε στους φιλάθλους μας ευκολότερη και ασφαλέστερη πρόσβαση στο γήπεδο. Η συνεργασία μας με την Ticketmaster κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση».

 

Ο Δημήτριος Πετρόπουλος, Διευθυντής Εμπορικής Ανάπτυξης της Ticketmaster Hellas, δήλωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ επέλεξε την Ticketmaster ως τον επίσημο πάροχο έκδοσης εισιτηρίων. Με τις νέες καινοτομίες μας ελπίζουμε να κάνουμε πιο εύκολη τη διαδικασία αγοράς εισιτηρίων για τους φιλάθλους της. Καλωσορίζουμε τα Χανιά στην οικογένεια της Ticketmaster και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία για τη φετινή σεζόν.»

Όλοι μαζί για τα Χανιά μας! 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

01 Απρ 2024

Σε κυκλοφορία μίνι διαρκείας για νέους κατόχους εν όψει play-offs

27 Φεβ 2024

Σε κυκλοφορία κάρτες διαρκείας για το υπόλοιπο της σεζόν

22 Σεπ 2023

Σε κυκλοφορία οι νέες κάρτες διαρκείας για τη σεζόν 2023-24

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz