ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Ανακοίνωση ΠΑΕ Χανιά για αγώνα με Ηλιούπολη

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ αισθάνεται την ανάγκη, πέρα από υποχρέωση, να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας για τη συγκλονιστική συμπαράσταση προς τους παίκτες μας μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Μέρος της νίκης τους ανήκει, χωρίς αυτούς δε θα τα καταφέρναμε σήμερα. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς!

Θέλουμε επίσης να συγχαρούμε τους παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας μας για την πολύ σημαντική και παλικαρίσια νίκη μας, απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα (η καλύτερη που έχουμε αντιμετωπίσει έως τώρα) και κόντρα σε μια ακόμη προκλητική διαιτησία εις βάρος μας (για την οποία θα τα πούμε αναλυτικά αύριο…). Τους ζητάμε συγνώμη που δεν έχουμε καταφέρει, προς το παρόν, να τους προστατεύσουμε από διαιτησίες όπως η σημερινή, καθώς και της προηγούμενης αγωνιστικής.

Τους υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο, ανεξαρτήτως κόστους και προς πάσα κατεύθυνση, ώστε να μην χρειάζεται να σκοράρουν 3 φορές για να μετρήσει 1 γκολ, όπως σήμερα, ή να τους γίνουν 3 πέναλτι για να υποδειχθεί 1, όπως έγινε συνολικά στους αγώνες με Επισκοπή και Καλαμάτα. Όσο για το “πέναλτι” εις βάρος μας, με το οποίο χάσαμε την προηγούμενη αγωνιστική από τον Απόλλωνα, ήταν τόσο “καθαρό” όσο το χθεσινό νικητήριο γκολ της Κηφισιάς… 

ΥΓ. ΔΕ ΜΑΣ ΣΕΒΕΣΤΕ, ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

29 Μάι 2023

Θριαμβευτικό “διπλό” επί της πρωτοπόρου Κηφισιάς (0-3)

29 Μάι 2023

Ανακοίνωση για τον αγώνα με την Κηφισιά

27 Μάι 2023

Η αποστολή για Κηφισιά

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ