ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Ανακοίνωση ΠΑΕ Χανιά

Η ΠΑΕ XANIA, με αφορμή την ολοκλήρωση των τοπικών ερασιτεχνικών διοργανώσεων, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στις ομάδες που κατέκτησαν τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Χανίων, όσο και σε αυτές που κέρδισαν την άνοδό τους στις παραπάνω κατηγορίες, αλλά στο ζευγάρι του εφετινού τελικού του Κυπέλλου Χανίων.

Ειδικότερα συγχαίρει:

Τον Απόλλων Αγίου Ιωάννη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας. Παράλληλα του εύχεται ολόθερμα να πετύχει την άνοδο στη Γ’ Εθνική μέσω του ειδικού πρωταθλήματος που βρίσκεται σε εξέλιξη, ώστε του χρόνου τα Χανιά να έχουν εκπρόσωπο και στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Την Αθλητική Ένωση Κυδωνίας για την κατάκτηση του Κυπέλλου Χανίων που αποτελεί τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του συλλόγου, όπως και στον φιναλίστ της διοργάνωσης Νέο Κισσαμικό για την συμμετοχή του στον τελικό.

Τον Ηφαιστο Χανίων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣ Χανίων και την παρθενική του συμμετοχή στην παραπάνω κατηγορία, όπως και τον δευτεραθλητή της κατηγορίας, Ε.Φ.Α. Θησέας Περιβολίων, για την επάνοδό του στην Α’ ΕΠΣΧ.

Την ομάδα Νέων της ΠΑΕ Χανιά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας στην πρώτη της συμμετοχή στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΧ και την άνοδο στην Β’ κατηγορία.

Τέλος, τις ομάδες που κέρδισαν τα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣΧ, Κ14 και Κ16. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

17 Ιούν 2024

Λύση συνεργασία με Γιάννη Ταουσιάνη

17 Ιούν 2024

Ανανέωση συνεργασίας με Αγγελο Κόλα

11 Ιούν 2024

Ανανέωση συνεργασίας με Ηλία Τσέλιο

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz