ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Ανακοίνωση ΠΑΕ Χανιά

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ στην τεράστια και πρωταγωνιστική προσπάθειά της στο πρωτάθλημα της Super League 2 έχει την πολύτιμη συμπαράσταση ενός από τους πλέον έμπειρους ποδοσφαιρικούς παράγοντες της Κρήτης, του κ. Γιώργου Βρέντζου. Η συμβολή του στο επίτευγμα να παρουσιάζεται η ομάδα μας βασική διεκδικήτρια του τίτλου και της ανόδου, είναι αυταπόδεικτη και κοινά αποδεκτή.

Κανείς μας δεν είναι αλάνθαστος και όλοι κρινόμαστε, αλλά την ώρα της μάχης και των τόσων σκληρών αντιπάλων, εντός και κυρίως εκτός γηπέδων, άδικες συμπεριφορές όπως αυτές που εκφράστηκαν από μία μικρή μειοψηφία στο περιθώριο του αγώνα της Κυριακής με τον Ιωνικό, δεν είναι ανεχτές. Όποιος καταφέρεται εναντίον οποιουδήποτε μέλος της ομάδας μας, είναι σαν να καταφέρεται εναντίον όλου του οργανισμού της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ.

Η αθλητική μας οικογένεια είναι πικραμένη από τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων των Play-offs. Το πρωτάθλημα όμως δεν τελείωσε ακόμη και σε καμία περίπτωση δεν σκοπεύουμε να παραδώσουμε τα «όπλα», όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες, γιατί το όνομά μας είναι «ΧΑΝΙΑ».

Το ταμείο θα γίνει στο τέλος της χρονιάς. Μέχρι τότε όμως όλοι μαζί, όπως αρμόζει στο ήθος και στην αξιοπρέπειά μας, διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι ενωμένοι σαν γροθιά, θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους να αγωνιζόμαστε για τα Χανιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

15 Μάι 2024

Νίκη 6-2 επί της Ηλιούπολης και δεύτερη θέση

14 Μάι 2024

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία εν όψει Ηλιούπολης

13 Μάι 2024

Τακτική στην προπόνηση

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz