ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Ανακοίνωση ΠΑΕ Χανιά

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ εκφράζει δημόσια την πολύ μεγάλη ανησυχία της για τον ορισμό του διαιτητή Βασίλη Φωτιά, του συνδέσμου Πιερίας, για τον αγώνα της με τη φίλη ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 31/03 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play-offs του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ο έντονος προβληματισμός μας βασίζεται κυρίως στα πεπραγμένα του συγκεκριμένου διαιτητή σε προηγούμενους αγώνες της Super League 1 και 2 (π.χ. ΙΩΝΙΚΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ τον περασμένο Νοέμβριο), όπως καταγράφηκαν από τα ΜΜΕ και προκάλεσαν τη φίλαθλη κοινή γνώμη. Η ανησυχία μας εντείνεται από συγκεκριμένες πληροφορίες, για τις οποίες ενημερώσαμε επίσημα την ΚΕΔ.

Ελπίζουμε ότι, για ακόμα μια φορά, οι πληροφορίες μας θα αποδειχθούν αβάσιμες και οι φόβοι μας θα διαψευστούν, ώστε μετά τον αγώνα-τελικό και για τις δύο ομάδες, ανεξάρτητα αποτελέσματος, να αναγνωρίσουμε όπως κάνουμε πάντα το λάθος μας και να δώσουμε συγχαρητήρια τόσο στον διαιτητή όσο και στην ΚΕΔ. Όμως, για παν ενδεχόμενο, ζητήσαμε για ακόμα μια φορά την παρέμβαση και την παρουσία στον αγώνα της Κυριακής του κ. Σταύρου Μάνταλου, είτε ως εκπροσώπου της ΚΕΔ είτε ως παρατηρητή διαιτησίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

23 Απρ 2024

Ανακοίνωση ΠΑΕ Χανιά

22 Απρ 2024

Ανακοίνωση ΠΑΕ Χανιά

21 Απρ 2024

Ηττα για την ομάδα μας από τον Ιωνικό

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz