ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Ανακοίνωση για τον αγώνα με την Καλαμάτα

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση της ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας μας. Μεμονωμένα και μικρής έκτασης περιστατικά, με τα οποία ουδεμία σχέση έχει η διοίκηση της ΠΑΕ Καλαμάτα, δεν μπορούν να αμαυρώσουν ούτε στο ελάχιστο τη φιλική σχέση μεταξύ των δύο ιστορικών συλλόγων (παρά τις αντίθετες προσπάθειες κάποιων). Ευχόμαστε στο καμάρι της Μεσσηνίας καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Η θέση της Καλαμάτας είναι στην Super League 1 και είμαστε σίγουροι ότι εκεί θα επιστρέψει αργά ή γρήγορα.

Εκφράζουμε, επίσης, τις θερμές ευχαριστίες μας προς την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, τους παρατηρητές της Super League 2, καθώς και τους εκπροσώπους της ΔΕΑΒ για την άρτια διοργάνωση του αγώνα.

Θέλουμε, τέλος, να συγχαρούμε τον διαιτητή κ. Παπαδόπουλο και τους βοηθούς του, κ.κ. Πάτρα και Βεργέτη, για την εξαιρετική διαιτησία. Οι ανησυχίες που είχαμε εκφράσει τις προηγούμενες μέρες ήταν, όπως αποδείχτηκε, αβάσιμες. Διαιτησίες όπως η σημερινή ενισχύουν το αίσθημα της ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης και, εφόσον καθιερωθούν, θα βοηθήσουν το πρωτάθλημα της Super League 2 να ανακτήσει τη χαμένη του αξιοπιστία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

15 Μάι 2024

Νίκη 6-2 επί της Ηλιούπολης και δεύτερη θέση

14 Μάι 2024

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία εν όψει Ηλιούπολης

13 Μάι 2024

Τακτική στην προπόνηση

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz