ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Ανακοίνωση για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΦΗ

Εν όψει του αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου στις 17:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ενημερώνει τους φιλάθλους για τις ακόλουθες αποφάσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων:

  • Έπειτα από σχετικό αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, απαγορεύτηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του ΟΦΗ, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων προς αυτούς κατά τη διεξαγωγή του αγώνα, λόγω σοβαρών λόγων διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
  • Προς τήρηση της παραπάνω απόφασης θα πραγματοποιούνται έλεγχοι από Αστυνομικές δυνάμεις, πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Σε περίπτωση που διαπιστώνεται οργανωμένη, ομαδική ή μεμονωμένη, μετακίνηση φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας, θα βεβαιώνονται σε βάρος των διοργανωτών και συμμετεχόντων με αυστηρότητα οι προβλεπόμενες ποινικές κυρώσεις.
  • Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, ήτοι στις 15:00.
  • Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα θα πρέπει να φέρουν μαζί τους την ταυτότητα ή το διαβατήριο τους.
  • Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο φιλάθλων οι οποίοι θα έχουν στην κατοχή τους πανό/πλακάτ με υβριστικό, προκλητικό ή αντεθνικό περιεχόμενο.
  • Θα πραγματοποιούνται αυστηροί έλεγχοι στους φιλάθλους, ώστε να αποκλειστεί η μεταφορά εντός του γηπέδου απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

08 Δεκ 2023

Διπλό τακτικής και τελειώματα στο σημερινό πρόγραμμα

07 Δεκ 2023

Το βάρος στην τακτική

06 Δεκ 2023

Ξεκίνησε η προετοιμασία εν όψει Ηλιούπολης

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ