ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Ανακοίνωση για το ματς με την Athens Kallithea

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς τη διοίκηση της ΠΑΕ ATHENS KALLITHEA για την εξαιρετική φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας μας, καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο εξυπηρετήθηκαν οι φίλαθλοί μας, στο σημερινό αγώνα – διαφήμιση του ποδοσφαίρου, όπου δυστυχώς δεν κέρδισε ο καλύτερος, αλλά ο πιο τυχερός.

Οφείλουμε, επίσης, να συγχαρούμε τόσο τον διαιτητή του αγώνα, κο Τζαμουτζαντώνη, όσο και – κυρίως – τους βοηθούς του, κους Παγουρτζή και Κορώνα, για τη γενικότερη απόδοσή τους. Εκτιμούμε, ωστόσο, ότι εάν ανατροπή ανάλογη εκείνης του ποδοσφαιριστή μας, Τσέλιου, στο 31′ συνέβαινε στη δική μας περιοχή, δύσκολα δε θα καταλογιζόταν πέναλτι. 

Θέλουμε, όμως, να πιστεύουμε ότι πρόκειται απλά για ένα ανθρώπινο λάθος και περιμένουμε να δούμε πότε, επιτέλους, ένα καθοριστικό διαιτητικό λάθος θα είναι υπέρ και όχι εις βάρος μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε προς τους φιλάθλους της ομάδας μας, ιδιαίτερα σε αυτούς που ταξίδεψαν από τα Χανιά για ακόμα μια φορά, για τη συγκλονιστική παρουσία και συμπαράσταση προς τους παίκτες μας καθόλη τη διάρκεια του αγώνα. Λυπούμαστε που τους στενοχωρήσαμε. Να είναι όμως σίγουροι, τόσο αυτοί, όσο και γενικά οι φίλαθλοί μας, ότι με εμφανίσεις όπως η σημερινή, με συνεχή βελτίωση σε όλα τα επίπεδα και με την αμέριστη συμπαράστασή τους, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, αργά ή γρήγορα, θα κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

17 Απρ 2024

Επιστροφή στις προπονήσεις

14 Απρ 2024

Οικογενειακό διπλό στη σημερινή προπόνηση

12 Απρ 2024

Συενχίζονται οι προπονήσεις στη Μ.Ελιά

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz