ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Ανακοίνωση για το ματς με Athens Kallithea

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ευχαριστεί δημόσια την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων και ιδιαίτερα τον Αστυνομικό Διευθυντή, Ταξίαρχο Μαστραντωνάκη, τους παρατηρητές της Super League 2, κ. Βαπόρη, κ. Τοπαλίδη και κα Παπαδάκου, καθώς και τον εκπρόσωπο της ΔΕΑΒ, κ. Σαριδάκη, για την άρτια αστυνόμευση και διοργάνωση του χθεσινού αγώνα μας με την Athens Kallithea.

Ευχαριστούμε, επίσης, την Περιφέρεια Κρήτης καθώς και το Δήμο Χανίων και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, κ. Μιχαηλάκη, για την πλήρη ανακατασκευή της ανατολικής κερκίδας του γηπέδου Περιβολίων, που έδωσε την ευκαιρία σε εκατοντάδες παιδιά ακαδημιών από σωματεία της πόλης μας να παραβρεθούν στον αγώνα.

Ευχαριστούμε, τέλος, από καρδιάς, τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων (σύλλογοι, ακαδημίες, οργανωμένοι οπαδοί, απλοί φίλαθλοι) για τη συγκλονιστική, μεγαλύτερη από ποτέ άλλοτε, παρουσία και συμπαράστασή του. Τα Χανιά έχουν επιτέλους ξανά μια ομάδα που εκφράζει και αντιπροσωπεύει όλους τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες. ΜΑΖΙ θα εκπληρώσουμε το μεγάλο μας στόχο! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

15 Μάι 2024

Νίκη 6-2 επί της Ηλιούπολης και δεύτερη θέση

14 Μάι 2024

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία εν όψει Ηλιούπολης

13 Μάι 2024

Τακτική στην προπόνηση

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz