ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Ανακοίνωση για διαιτησία

Ανακοίνωση για τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα με την Καλαμάτα

 

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου ηττηθήκαμε δίκαια από την Παναχαϊκή, εκδώσαμε συγχαρητήρια ανακοίνωση για τη διαιτησία του Κου Βλάχου και των βοηθών του. Φαίνεται ότι κάποιοι εξέλαβαν αυτό το fair play από μέρους μας ως αδυναμία. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι οι διαιτητές στους επόμενους δύο αγώνες, τόσο ο Κος Ντάουλας με την Επισκοπή όσο και – κυρίως – ο Κος Βάτσιος με την Καλαμάτα, σε αντίθεση με τους βοηθούς τους, δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

Στον αγώνα με την Επισκοπή δεν καταλογίστηκε 1 πέναλτι υπέρ μας. Στο πρώτο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα με την Καλαμάτα έγιναν 3 πέναλτι υπέρ μας και καταλογίστηκε μόνο το 1 και μάλιστα το χρονικά τελευταίο (θα αποστείλουμε στην ΚΕΔ video με τις επίμαχες φάσεις). Τέτοιες “εκπτώσεις” ούτε στην Black Friday…

Παρά την πολύ κακή και μάλιστα διαδοχικά διαιτησία, η οποία ήρθε σε συνέχεια της έντονης φημολογίας που υπήρχε και για τους δύο αγώνες κι ιδιαίτερα για τον χθεσινό όπου η ισοπαλία ήταν το επιθυμητό αποτέλεσμα για συγκεκριμένες τρίτες ομάδες, εξακολουθούμε να έχουμε εμπιστοσύνη στην ΚΕΔ ότι θα διασφαλίσει η άνοδος και γενικά όλο το πρωτάθλημα να κριθούν εντός του αγωνιστικού χώρου από τους ποδοσφαιριστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

23 Ιούλ 2024

Ο Αντώνης Μαρκάκης Υπεύθυνος του Εμπορικού Τμήματος – Marketing της ΠΑΕ

22 Ιούλ 2024

Νέο απόκτημα ο Φλοσάρντ Μάλτσι

22 Ιούλ 2024

Σήμερα (22/7) η πρώτη συγκέντρωση

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz