ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Ανακοίνωση-διαμαρτυρία ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ για τον ορισμό του διαιτητή στον αγώνα με Καλαμάτα

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ διαμαρτύρεται έντονα για τον ορισμό του διαιτητή Κωνσταντίνου Πουλικίδη, του συνδέσμου Δράμας, για τον αγώνα της με την ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 21/01 στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ζητήσαμε επίσημα από την ΚΕΔ, όπως κάνουμε σε κάθε αγώνα με ομάδες που έχουν τους ίδιους πρωταγωνιστικούς στόχους με εμάς, να ορίσει αξιολογημένους διαιτητές Super League, προκειμένου να διασφαλιστεί με τον καλύτερο τρόπο μια καλή διαιτησία. Οφείλουμε να παραδεχτούμε, για να είμαστε σωστοί και αντικειμενικοί, ότι μέχρι σήμερα η ΚΕΔ ανταποκρίθηκε στα αιτήματά μας. Οφείλουμε, επίσης, να αναγνωρίσουμε ότι σε γενικές γραμμές η διαιτησία στο φετινό πρωτάθλημα είναι αρκετά καλή και σίγουρα καλύτερη από αυτή της περσινής σεζόν. Όμως, ο ορισμός του συγκεκριμένου διαιτητή, βάσει των πεπραγμένων του σε προηγούμενους σημαντικούς αγώνες, όπως καταγράφηκαν από τα ΜΜΕ και προκάλεσαν τη φίλαθλη κοινή γνώμη, όχι μόνο δεν βοηθάει προς αυτήν την κατεύθυνση αλλά επιπλέον “δυναμιτίζει” το κλίμα και μάλιστα σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη και δύσκολη περίοδο για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Καλούμε δημόσια – και το ίδιο θα κάνουμε και επίσημα – την ΚΕΔ να προβεί στην άμεση αντικατάσταση του διαιτητή και να τον αντικαταστήσει με άλλον αξιολογημένο, ο οποίος δε θα έχει δώσει δικαιώματα στο παρελθόν. Σε διαφορετική περίπτωση θα είναι ηθικά υπεύθυνη και υπόλογη για τυχόν λανθασμένες αποφάσεις που θα διαμορφώσουν το αποτέλεσμα του αγώνα, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστες και ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Καλούμε επίσης τον Κο Σταύρο Μάνταλο να παραστεί στον αγώνα ως εκπρόσωπος της ΚΕΔ ή και παρατηρητής διαιτησίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

17 Ιούν 2024

Λύση συνεργασία με Γιάννη Ταουσιάνη

17 Ιούν 2024

Ανανέωση συνεργασίας με Αγγελο Κόλα

11 Ιούν 2024

Ανανέωση συνεργασίας με Ηλία Τσέλιο

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz