ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Ανακοίνωση – απάντηση στην ΠΑΕ Επισκοπή

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Χανιά

 

“Η ανακοίνωση των φίλων μας από την Επισκοπή μας εξέπληξε. Όπως μας εξέπληξε και η αντίδραση της διοίκησης της σε μια καθαρά φιλική και καλοπροαίρετη παραίνεση – κι όχι υπόδειξη – από τη διοίκηση μας, η οποία είχε ως μοναδικό σκοπό την πρόληψη και αποφυγή έντασης μεταξύ δύο κρητικών και φιλικών σωματείων. Μια παραίνεση που, όπως αναμέναμε, δυστυχώς δεν εισακούστηκε.

Εμείς, αγαπητοί φίλοι και γείτονες της Επισκοπής, είμαστε καλοί οικοδεσπότες, όπως ακριβώς αρμόζει στους Κρητικούς. Το γνωρίζουν πολύ καλά όλοι όσοι έχουν επισκεφθεί τα Χανιά τα τελευταία χρόνια, το γνωρίζετε κι εσείς. Μήπως ήρθε η ώρα ν’ αναρωτηθείτε αν είστε κι εσείς πάντα καλοί φιλοξενούμενοι; Σας παρακαλούμε να το θεωρήσετε κι αυτό ως απλά μια φιλική και καλοπροαίρετη παραίνεση.

Δεν χρειάζεται να επεκταθούμε περισσότερο, άλλωστε όλοι στην Κρήτη και γενικά στην Ελλάδα γνωρίζουν τι είναι και τι πρεσβεύει ο καθένας μας. Εμείς το σταματάμε εδώ και απλά περιμένουμε ότι όλα όσα υποστηρίζει στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ Επισκοπή να τα κάνει πράξη στον μεταξύ μας προσεχή αγώνα στην έδρα της, δείχνοντας μας τον δικό της ποδοσφαιρικό πολιτισμό.Σε αντίθετη περίπτωση θα έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι όσα συνέβησαν στο σημερινό φιλικό αγώνα, καθώς και η ανακοίνωση που ακολούθησε, έγιναν με μοναδικό σκοπό να προετοιμαστεί το κλίμα ενόψει της 3ης αγωνιστικής…”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20 Μάι 2024

Συνεχίζονται οι προπονήσεις

20 Μάι 2024

Ανακοίνωση ΠΑΕ Χανιά

15 Μάι 2024

Νίκη 6-2 επί της Ηλιούπολης και δεύτερη θέση

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz