ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Επιστροφή στις νίκες

Σπουδαία νίκη με ανατροπή στο σκορ σημείωσε η ομάδα μας, απέναντι στον Γιούχτα (2-1), παραμένοντας στην κορυφή του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, μαζί με την Κηφισιά. 

Ο δυνατός αέρας δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Ο Γιούχτας κατάφερε να προηγηθεί στο 58’ με τον Ηλιόπουλο, αλλά τη λύση στην ομάδα μας έδωσαν δύο ποδοσφαιριστές που ήρθαν από τον πάγκο.

Στο 64’ με ασύλληπτο σουτ ο Τσικουδάκης, λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, ισοφάρισε σε 1-1 και στο 68’ ο Στεφανίδης με ιδανική κεφαλιά από σέντρα του Κιπτίου διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Σπουδαίες ευκαιρίες και για άλλα γκολ έχασαν για την ομάδα μας Πέντσας (2) και Μποτωνάκης. 

Διαιτητής: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Πάγκαλος-Παπαδοπετράκης (Λασιθίου)

Κίτρινες: Δωματάς (22’), Κορτσινίδης (41’), Λώττας (41’), Γ. Σεληνιωτάκης (46’), Αλ. Σελινιωτάκης (60’), Ηλιόπουλος (74’)

Π.Γ.Σ. Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Σελινιωτάκης, Καρβουνιάρης, Βιδάλης, Κιπτίου, Βερόν (62’ Τσικουδάκης), Πασιαλής (59’ Στεφανίδης), Λώττας (85’ Μποτωνάκης), Σουμπασάκης, Πέντσας.

Γιούχτας (Γιώργος Βλαστός): Δημαράκης, Κασσωτάκης (76’ Νύκταρης), Ιερωνυμάκης, Σεληνιωτάκης, Παναγιωτόπουλος, Κορτσινίδης, Δωματάς, Ζαφειρίδης, Ηλιόπουλος (74’ Ρόβας), Μιχελακάκης, Μυλωνάς (80’ Ανωγειανάκης).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

05 Μάι 2024

Προπόνηση το πρωί στη Μ.Ελιά

04 Μάι 2024

Το βάρος στη φυσική κατάσταση

02 Μάι 2024

Οικογενειακό δίτερμα στη σημερινή προπόνηση

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz