ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Συνεχίζεται η λειτουργία της ομάδας “Elite”

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση την συνέχιση της λειτουργίας της ομάδας “Elite”, η οποία έκανε τα πρώτα της βήματα την περασμένη σεζόν.

Μέσα από ένα μακροπρόθεσμο πλάνο που στόχο έχει να θέσει γερά θεμέλια στην εξέλιξη νεαρών ποδοσφαιρών, η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ προσδοκά να παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα εκπαίδευσης και να δημιουργήσει τις συνθήκες εκείνες που θα επιτρέψουν στους ταλαντούχους παίκτες να χτυπήσουν μελλοντικά την πόρτα του επαγγελματικού ποδόσφαιρου.

Την ομάδα “Elite” θα απαρτίζουν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες 2009-2010, τόσο από τις συνεργαζόμενες Ακαδημίες (Νέου Κισσαμικού, Θησέα Περιβολίων, Ηρακλή Νεροκούρου, και Ασπίδας Ναυστάθμου) που μετέχουν στο Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ και οι οποίοι έχουν ήδη αξιολογηθεί για τις επιδόσεις τους, όπως επίσης και από ταλαντούχους ποδοσφαιριστές άλλων Ακαδημιών που επιθυμούν να ενταχθούν στην επίλεκτη ομάδα και αφού πρώτα αξιολογηθούν από τους προπονητές μας.

Οι προπονήσεις της ομάδας “Elite” θα πραγματοποιούνται καθημερινά υπό την επίβλεψη του προπονητή της πρώτης ομάδας, Δημήτρη Σπανού, και των συνεργατών του που θα αναλάβουν εξ ολοκλήρου την εξέλιξη του πρότζεκτ.

Επίσης η επίλεκτη ομάδα της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ θα δηλωθεί στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Χανίων της σεζόν 2024-25.

Υπεύθυνος προγράμματος: Γιώργος Ξηρουχάκης – Α’ Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Χανιά
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6972 241490

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

19 Οκτ 2024

Εκτός έδρας ισοπαλία η Κ19 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της SL2

16 Οκτ 2024

Δεύτερη νίκη με ανατροπή για την Κ19 στην Β’ ΕΠΣΧ

16 Σεπ 2024

Νέες προσθήκες για την Κ19

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz