ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Εχασε τη νίκη στο φινάλε η Κ19

Μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα η ομάδα Κ19 της ΠΑΕ Χανιά αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 4-4 με το αντίστοιχο συγκρότημα του Γιούχτα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της Super League 2. 

H ομάδας μας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να προηγηθεί με 4-2, ωστόσο στο τέλος οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σημειώσουν δυο τέρματα και να πάρουν την ισοπαλία. Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός στο πρωτάθλημα για το συγκρότημα του Μάρκου Ασλαματζίδη, ενώ η ομάδα από τις Αρχάνες έφτασε τους 4 πόντους. 

Η αναμέτρηση που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Βαρύπετρο υπό το βλέμμα του προπονητή της ομάδας Γιάννη Ταουσιάνη, αποδείχθηκε συναρπαστική.

Το σκορ άνοιξε ο Κατσούρρι στο 10ο λεπτό, ενώ ο Νίκος Ντουλάκης στο 15′ έκανε το 0-2. Η ομάδας μας αντέδρασε στο β’ μέρος και μέσα σε 10 λεπτά όχι μόνο γύρισε το ματς αλλά προηγήθηκε με 4-2. Στο 59′ ο Σκοπελίτης μείωσε σε 1-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο Πλανάκης), στο 62′ ο Λαδάς ισοφάρισε σε 2-2, ενώ στο 65′ ο Μπίτι έδωσε προβάδισμα στα Χανιά με 3-2. Στο 68′ ο Τσακίρης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-2, αλλά στο φινάλε ο Γιούχτας με δυο γκολ και πάλι του Κατσούρρι (70′ και 86′) διαμόρφωσε το τελικό 4-4. 

Στο τέλος η ομάδα μας είχε κλασική διπλή ευκαιρία να κερδίσει το ματς, αλλά ο Μπασάκης δεν κατάφερε να νικήσει τον Δροσατάκη, ενώ στη συνέχεια ο Λαδάς πλάσαρε δίπλα από το δοκάρι. 

Διαιτητής: Νταμαδάκης 
Βοηθοί: Μπαντά – Λογαρίδης

 Χανιά (Μάρκος Ασλαματζίδης): Προεστάκης, Λυβιάκης (60′ Μπασάκης), Κανιαμός, Πλανάκης, Σκοπελίτης, Μαυρομάτης, Μπίτι, Τσακίρης, Λαγογιάννης (60′ Πετράκης, 86′ Τσάτσαρης), Λαδάς, Βενέτης

Γιούχτας (Λεωνίδας Τιτομιχελάκης): Δροσατάκης, Μαυροζαχαράκης, Γκίνι (64′ Δασκαλάκης), Περγαντής, Ντουλάκης Ν., Τσαβολάκης, Ντάγια, Τσαλόπουλος (74′ Ντουλάκης Ελ.), Ορφανουδάκης (64′ Κωστάκης), Κατσούρρι, Καρπαθάκης  (90+1′ Κατσαρός)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

12 Μάι 2024

Με νίκη ολοκλήρωσε τη χρονιά η Κ19

18 Απρ 2024

Δίκτυο Ακαδημιών: Συνεχίζονται οι προπονήσεις της ομάδας «Elite» υπό τις οδηγίες του Γ.Ταουσιάνη

17 Απρ 2024

Σεμινάριο της Sportradar στην Κ19 της ΠΑΕ Χανιά

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz