ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Στο ίδιο έργο θεατές…

Η ομάδα μας ηττήθηκε με 2-0 από τον Εργοτέλη, στο Παγκρήτιο στάδιο, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 2.

Παρότι η εμφάνιση δεν ήταν καλή η ιστορία του αγώνα θα είχε αλλάξει αν ο β’ βοηθός Κουφός δεν ακύρωνε με λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ το γκολ του Βασιλόγιαννη στο 33’.

Οι γηπεδούχοι με αρκετή δόση τύχης πέτυχαν τα δύο γκολ. Στο 42’ ο Κόλα από κόρνερ του Σερβιλάκη προσπάθησε να κάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα βρήκε στο πόδι του και τελικά κατέληξε στα δίχτυα. Στο 48’ ο Μανουσάκης κέρδισε συνεχόμενες κόντρες και πλάσαρε για το τελικό 2-0.

Στο 77’ ο Κουτζαβασίλης απέκρουσε το πέναλτι του Κόνραντ, το οποίο “είδε” σε βουτιά του Μπουρσέλη ο διαιτητής Αγγελάκης.

Οι φάσεις του αγώνα
23′ Σουτ του Μπραμπίγια μπλόκαρε ο Κατσιμήτρος.
27′ Σουτ του Μανουσάκη αποκρούει ο Κουτζαβασίλης.
29′ Σουτ του Μανουσάκη από πλάγια θέση η μπάλα άουτ.
30′ Ωραία μπαλιά του Διαμαντόπουλου σουτ του Κάρλος από πλάγια θέση άουτ.
33′ Σέντρα του Σερβιλάκη διώχνει ο Ανδρέου και το σουτ του Μπουτσάκη βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.
33′ Ακυρώνεται κανονικό γκολ του Βασιλόγιαννη από μπαλιά του Διαμαντόπουλου με λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ του β’ βοηθού Κουφού.
42′ ΓΚΟΛ: Για τον Εργοτέλη με αρκετή δόση τύχης. Από κόρνερ του Σερβιλάκη ο Κόλα προσπάθησε να κάνει την κεφαλιά και από κόντρα στο πόδι του η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα
48′ ΓΚΟΛ: Για τον Εργοτέλη ο Μανουσάκης στέκεται τυχερός κερδίζοντας τις κόντρες και πλασάρει τον Κουτζαβασίλη για το 2-0.
57′ Φάουλ του Βασιλόγιαννη ψηλά άουτ.
59′ Πάσα του Διαμαντόπουλου σουτ του Βασιλόγιαννη μπλοκάρει ο Κατσιμήτρος.
60′ Σουτ του Μανουσάκη αποκρούει ο Κουτζαβασίλης.
71′ Σέντρα του Πλέγα σουτ του Σουντουρά αποκρούει ο Κατσιμήτρος.
76′ Ανύπαρκτο πέναλτι σε βουτιά του Μπουρσέλη σε έξοδο του Κουτζαβασίλη και κίτρινη κάρτα. Ο Κόνραντ εκτελεί αλλά ο Κουτζαβασίλης αποκρούει.
84′ Σέντρα του Κατσούρι κεφαλιά του Κόνραντ απέκρουσε ο Κουτζαβασίλης.
87′ Σέντρα του Καμαρά κεφαλιά του Σουντουρά στο οριζόντιο δοκάρι.
90+4′ Σουτ του Βασιλόγιαννη κοντράρει και καταλήγει κόρνερ.

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Κολλιάκος (Αθηνών) – Κουφός (Μακεδονίας)
4ος διαιτητής: Αλάμπεης (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: Κάσσος (34’), Πλέγας (51′), Κουτζαβασίλης (76′), Αναστασόπουλος (77′ – από τον πάγκο), Μπουρσέλης (85’), Κωστανάσιος (90′)

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπουρσέλης, Σερβιλάκης (90+2′ Ντουμάνης), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Κόλα, Πέιος, Τσέλιος (60′ Αμπντουλαχί), Μπουτσάκης (73′ Κατσούρι), Μανουσάκης (73′ Κωστανάσιος), Πατρινός (61′ Κόνραντ).

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Κάσσος (46′ Νίκολιτς), Γρομητσάρης, Ανδρέου, Καμαρά, Παναγιωτούδης (46′ Πλέγας), Κάρλος (80′ Γκίνο), Τριανταφυλλάκος (46′ Δημητριάδης), Βασιλόγιαννης, Μπραμπίγια (46′ Σουντουρά), Διαμαντόπουλος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

17 Οκτ 2024

Ανακοίνωση ΠΑΕ Χανιά

16 Οκτ 2024

Νέος προπονητής της ομάδας μας ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος

16 Οκτ 2024

Λύση συνεργασίας με Δημήτρη Σπανό

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz