ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

“Φλέρταρε” με την πρώτη του νίκη ο Νέος Κισσαμικός

Την καλύτερη φετινή του εμφάνιση πραγματοποίησε ο Νέος Κισσαμικός, που αν και βρέθηκε πολύ κοντά στην πρώτη του νίκη, έμεινε στο 2-2 με τον Ασπάλαθο. 

Οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας δημιούργησαν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου τραγουδώντας συνθήματα υπέρ και των δύο ομάδων!

Στο 21′ από κόρνερ του Σγουρομάλλη ο Βεστάκης άνοιξε το σκορ (1-0), για να ισοφαρίσει ο Ασπάλαθος στο 49′ με τον Δημ. Καριμπίδη. Στο 65′ ο Νικηφοράκης “νικήθηκε” σε πέναλτι από τον Κοκκαλάκη και αντί να γίνει το 2-1 έγινε λίγα λεπτά αργότερα (71′) το 1-2 με τον Παππά. Τελικά ο Νέος Κισσαμικός “έσωσε” τον βαθμό της ισοπαλίας στο 80′ με τον Μπέκα, που αξιοποίησε μπαλιά του Σγουρομάλλη.

Νέος Κισσαμικός (Γιώργος Σημαντηράκης): Μιχελιδάκης, Σγουρομάλλης, Γεωργακάκης, Τουλουπάκης, Σχοινοπλοκάκης, Παπαγιαννάκης, Ζουριδάκης, Γ. Ψωματάκης, Μπέκας, Βεστάκης (70′ Παρτσαλάκης), Παπαδάκης (46′ Νικηφοράκης).

Ασπάλαθος: Κοκκαλάκης, Μιχάλης, Αλεξίου, Λύκος (75′ λ.τρ. Ι. Σπυρόπουλος), Καραμούτσος, Παππάς, Τακτικάκης (58′ Α. Σπυρόπουλος), Κυριαζής (70′ Νταμοτσίδης), Διον. Καριμπίδης, Γρηγοριάδης (46′ Δημ. Καριμπίδης), Ματζουνέας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

02 Μάι 2024

Οικογενειακό δίτερμα στη σημερινή προπόνηση

28 Απρ 2024

Επιστροφή στις νίκες, 2-0 την Καλαμάτα

27 Απρ 2024

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία εν όψει Καλαμάτας

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz