ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Ήττα και από το Καλτσέτο για τον Νέο Κισσαμικό

Ο Νέος Κισσαμικός δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στο νεοσύστατο αλλά σημαντικά ενισχυμένο Καλτσέτο, με αποτέλεσμα να ηττηθεί στο Καστέλι με σκορ 6-2, για τη 10η αγωνιστική της Γ’ Κατηγορίας.

Μόλις στο 6′ ο Τζούγκαρης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Ψωματάκη να “απαντά” άμεσα για το 1-1 (8′). Πολύ γρήγορα όμως το Καλτσέτο πήρε ξανά το προβάδισμα με τον Κρεμασμενάκη (11′), για να ακολουθήσουν δύο γκολ του Μπάχα στο 20′ και στο 45′.

Ο Καβρουλάκης στο 60′ σημείωσε το 5-1 για τους φιλοξενούμενους, για να μειώσει στο 65′ ο Ψωματάκης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 75′ με τον Κρίστο.

Νέος Κισσαμικός (Γιώργος Σημαντηράκης): Μιχελιδάκης, Παπαδάκης, Κουκουράκης, Καστανοπουλάκης, Παπαγιαννάκης, Ν. Ζουριδάκης (60′ Μαραγκουδάκης), Γ. Ψωματάκης, Γ. Μπέκας, Τουλουπάκης, Χουδαλάκης, Σχοινοπλοκάκης.

Καλτσέτο (Νότης Ματηγάκης): Πόντα, Φανδριδάκης, Μαρκουλάκης, Τζούγκαρης (30′ Σταυρουλάκης), Πρωτοπαπαδάκης (41′ Βογιατζής), Σκουλάκης, Τσεσμελής (53′ Ποντικάκης), Ελευθερίου, Καβρουλάκης (70′ Κρίστο), Μπάχα, Κρεμασμενάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

05 Μάι 2024

Προπόνηση το πρωί στη Μ.Ελιά

04 Μάι 2024

Το βάρος στη φυσική κατάσταση

02 Μάι 2024

Οικογενειακό δίτερμα στη σημερινή προπόνηση

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz