ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

1o Camp Προπόνησης στο γήπεδο Περιβολίων

Το Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει το 1ο Camp Προπόνησης ηλικιών 2007-2008-2009-2010, το οποίο θα διεξαχθεί στο γήπεδο Περιβολίων το τριήμερο 13-14-15 Ιουλίου 2021.

Ο σκοπός του camp είναι η προαγωγή  του «ευ αγωνίζεσθαι» μέσα από το άθλημα του ποδοσφαίρου, για να διδάξει στα παιδιά έννοιες όπως ο σεβασμός, η φιλία, η συνεργασία, η συνεχής προσπάθεια εξέλιξης, μέσα από ένα πρότυπο ασκησιολόγιο σταθμών για όλα τα φυσικά και τεχνικά χαρακτηριστικά.

Εχοντας «Πάθος για το αύριο» στοχεύουμε να δώσουμε τη χαρά του παιχνιδιού, τα χαμόγελα και τη διασκέδαση σε όλους τους μικρούς ποδοσφαιριστές του Δικτύου Ακαδημιών και όχι μόνο. Πιστεύοντας στη συνεργασία όλων για το καλό του χανιώτικου ποδοσφαίρου και στην ευθύνη μας για το μέλλον του τόπου μας,  για όποιο παιδί ενδιαφέρεται, ανεξαρτήτου ομάδας-ακαδημίας, το camp είναι ελεύθερο και εντελώς δωρεάν!

Υπεύθυνοι του camp θα είναι οι Γιώργος Αμανατίδης – Βασίλης Παπαδάκης, ενώ θα πάρουν μέρος προπονητές-γυμναστές της 1ης ομάδας και φυσικά όλων των συνεργαζομένων Ακαδημιών του Δικτύου μας.

Τα παιδιά των Ακαδημιών του Δικτύου θα ενημερωθούν για τις διαδικασίες και το πρόγραμμα από τους Τεχνικούς Διευθυντές και τους προπονητές τους. Οσα παιδιά εκτός Δικτύου επιθυμούν να πάρουν μέρος μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, επικοινωνώντας με τον Τεχνικό Διευθυντή του Δικτύου Βασίλη Παπαδάκη στο τηλ. 6983504150, μέχρι τη Δευτέρα 12/7/2021, που θα κλείσουν οι συμμετοχές. 

Το camp θα διεξαχθεί με βάση τα μέτρα Covid-19 της ΓΓΑ και θα έχει συνεχή παρουσία ιατρού-Α΄ Βοηθειών. Για όλα τα παιδιά απαιτείται εγγραφή και προσκόμιση εντύπου αρνητικού self-test.

Το Camp συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Κρήτης, την υποστήριξη των Ακαδημιών του Δικτύου και την ευγενική χορηγία της εταιρείας ΜΟΒΙΑΚ.

Σε όλα τα παιδιά θα χορηγηθούν αναμνηστικά T-shirt και  Δίπλωμα συμμετοχής.

Δίκτυο Ακαδημιών ΠΑΕ Χανιά-Πάθος για το αύριο!!!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

17 Απρ 2024

Επιστροφή στις προπονήσεις

14 Απρ 2024

Οικογενειακό διπλό στη σημερινή προπόνηση

12 Απρ 2024

Συενχίζονται οι προπονήσεις στη Μ.Ελιά

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz