ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

1η Εκπαιδευτική Συνάντηση Προπονητών Δικτύου Ακαδημιών

Η ΠΑΕ Χανιά στο πλαίσιο της επίσημης έναρξης του Δικτύου Ακαδημιών ανακοινώνει ότι το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 στο Ε.Β.Ε.Χ., με ώρα έναρξης 12:00, θα πραγματοποιηθεί η 1η Εκπαιδευτική Συνάντηση Προπονητών, όλων των συνεργαζόμενων Ακαδημιών μας.

Στην 1η Εκπαιδευτική Συνάντηση ο Τεχνικός Διευθυντής του Δικτύου Βασίλης Παπαδάκης και ο Τεχνικός Σύμβουλος Γιώργος Αμανατίδης θα παρουσιάσουν και θα αναλύσουν στους προπονητές το Ετήσιο Τεχνικό Πλάνο, τις κατευθύνσεις προπόνησης για κάθε ηλικία, τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας και τη γενικότερη φιλοσοφία των Ακαδημιών του Δικτύου της ΠΑΕ Χανιά.

Επίσης, το τριήμερο 5-6-7 Σεπτεμβρίου οι Βασίλης Παπαδάκης και Γιώργος Αμανατίδης, θα επισκεφτούν συνεργαζόμενες Ακαδημίες, θα παρακολουθήσουν προπονήσεις και θα έχουν επαφές με τους προπονητές και τους υπεύθυνους των Ακαδημιών.

Τέλος, στο πλαίσιο επίσης της λειτουργίας του Δικτύου, θα διεξαχθεί στη Μοναχή Ελιά το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, προπονητικό τουρνουά των τμημάτων Κ14 του Δικτύου με συμμετοχή των ομάδων Α.Ο. Χανιά, Πανακρωτηριακός, Κρητικός Αστέρας, Κισσαμικός και φιλικό παιχνίδι στα Καθιανά, μεταξύ των ομάδων Κ19 ΠΑΕ Χανιά-Κ16 Πανακρωτηριακός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20 Μάι 2024

Συνεχίζονται οι προπονήσεις

20 Μάι 2024

Ανακοίνωση ΠΑΕ Χανιά

15 Μάι 2024

Νίκη 6-2 επί της Ηλιούπολης και δεύτερη θέση

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz