ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Ενημέρωση για την τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (28/04) τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στους εκπροσώπους των ομάδων Super League 2 και Football League και τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Επειτα από την εισήγηση του προέδρου της Ενωσης Super League 2-Football League, Λεωνίδα Λεουτσάκου, ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Χανιά, Αντώνης Ροκάκης, που είναι στην επιτροπή που έχει συσταθεί για τις επαφές με τους αρμόδιους φορείς, εξήγησε και ανέλυσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες (αγωνιστικά – οικονομικά) λόγω της κατάστασης που υπάρχει με τον κορωνοϊό και ότι όλοι βρίσκονται εν αναμονή των εξαγγελιών του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης για το τι μέλλει γενέσθαι, για το αν θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα ή όχι.

Ο κ. Αυγενάκης άκουσε προσεκτικά και δήλωσε πρόθυμος να στηρίξει τις ομάδες στα αιτήματα που κατέθεσαν. Το ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές ανανεώθηκε για τις επόμενες μέρες, με την Ενωση Super League 2-Football League να καταθέτει συγκεκριμένες προτάσεις αναφορικά με όλα τα θέματα που απασχολούν τις ΠΑΕ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

03 Ιούν 2020

Επανέναρξη στις 29/06 – Το πρόγραμμα της Τετάρτης (03/06)

03 Ιούν 2020

Συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία

02 Ιούν 2020

Το πρόγραμμα της Τρίτης (02/06)