ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

«Θέλαμε κάτι δυνατό για το κλείσιμο των μεταγραφών»

Τη σημαντική συμβολή του νέου μέλους του Δ.Σ. της ομάδας μας, Βαγγέλη Γαλανάκη, στην πραγματοποίηση της μεταγραφής του Ματίας Βερόν ανέφερε στις δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Κισσαμικού Αντώνης Ροκάκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για τη μεταγραφή του Αργεντινού άσου, αλλά και για την έναρξη της νέας σεζόν:

Για τη μεταγραφή Βερόν:

«Θέλαμε να κλείσουμε τις μεταγραφές με κάτι πιο δυνατό, χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε τα υπόλοιπα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα, γιατί δεν παύει να είναι σημαντικοί παίκτες, ο καθένας στη θέση του. Χρειαζόμασταν εμπειρία και έναν παίκτη με πιο ηγετικό ρόλο. Ήμασταν σε επαφές αρκετές ημέρες με τον Ματίας και καταλήξαμε τελικά σε συμφωνία και ήρθε στην ομάδα. Σημαντικό ρόλο για τη μεταγραφή του Βερόν έπαιξε το νέο μέλος του διοικητικού συμβουλίου μας, ο Βαγγέλης Γαλανάκης, συντοπίτης μας που ζει στην Ελβετία. Η Κίσσαμος είναι μια μεγάλη περιοχή και υπάρχουν πολλοί Κισσαμίτες που αγαπάνε τον τόπο τους, ζουν και εργάζονται και επιχειρούν εκτός Κισσάμου. Ένας από αυτούς είναι και ο φίλος μας ο Βαγγέλης, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και βλέποντας την προσπάθεια που γίνεται και το γεγονός ότι δεν είμαστε άνθρωποι που στοχεύουμε χαμηλά μας αγκάλιασε και έπαιξε πάρα πολύ σημαντικό ρόλο η βοήθειά του και η συμμετοχή του για την πραγματοποίηση της μεταγραφής αυτής».

Για το αν βοήθησε η εικόνα της ομάδας την περσινή σεζόν:

«Θεωρώ ότι ο Κισσαμικός στο επίπεδο Γ’ Εθνικής πέρσι, χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω για την ομάδα μας, ήταν μία από τις ομάδες μοντέλο για την κατηγορία και αυτό θα συμβεί και φέτος. Σίγουρα πιστεύω ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο».

Για το αν είναι στόχος το πρωτάθλημα:

«Εμείς εξ αρχής έχουμε πει ότι ο στόχος είναι να πάει η ομάδα ψηλότερα από πέρσι. Αυτό δεν αποκλείει το πρωτάθλημα. Εγώ δεν θα πω πρωτάθλημα, αλλά ότι πάμε για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, πάντα ψηλότερα από πέρσι. Αν έρθει η ώρα εκείνη που θα είμαστε κοντά στον στόχο αυτό θα το διεκδικήσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

16 Μαΐ 2022

Ανακοίνωση

09 Μαΐ 2022

Φιλανθρωπικό τουρνουά από το Δίκτυο Ακαδημιών

08 Απρ 2022

Χανιά – Διαγόρας: Διαπιστεύσεις εκπροσώπων ΜΜΕ

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ